21 Eylül 2008 Pazar

Fenerbahçe = Alex de souza

Tsl 4. haftada G.birliği ile kendi sahamızda karşı karşı geleliyoruz.
G.birliği ile 71.maçımıza çıkıyormuşuz.Bundan önce yapılan 70. maçın 31.tanesini fenerbahçe 12.tanesini G.birlği kazanmış 27.tanesi ise berabere bitmiş





Fenerbahçe bu sezon çok kötü bir başlangıç yapıyor ve 3 maçta 2 deplasmanda mağlubiyet alırken sadece evimizde 1 galibiyetimiz var , hafta içinde ise şampiyonlar ligine de kötü bir başlangıç yaptık.Artık bu kötü gidişe bi dur demenin zamanı geldi.Geçen hafta Hacettepe maçında sadece alex,guiza ve maldonado savaşarak oynamıştı
Aragones kadroda bir süpriz yapıyor ve sorunlu olan Kazım'ı yedekler arasına onun yerine ise Burak ilk 11 de başlıyor.

Bu akşamki maçta biraz toparlanma vardı.Fenerbahçe atak üstüne atak yapıyor ama o gol bi türlü gelmiyor.10. dk'da Burak'ın şutu savunmaya çarpıp kornere çıkıyor.20dk.'da ise bu sefer Lugano çok net bir pozisyonu harcıyor.En sonunda geçen hafta ıslıklanan Uğur Boral ki ıslıklandığı haftada Alex'e asist yapmıştı bu haftada Alex'e bir asist daha yapıyor ve kaptan güzel bir hareketle iki oyuncuyu oyundan düşürüyor ve şansızlığımızı kırıp sol çaprazdan golunü atıyor.İyiki varsın büyük kaptan. İlk yarı 1-0 lehimize bitiyor.

İkinci yarı yine ataklarımız devam ediyor ama rahatlacak gol bir türlü gelmiyor
55.dk'da Alex çalımlarla ceza sahasına girmeden El Saka düşürüyor ki El Saka'nın bir müdahalesi yok ama hakem ikinci sarıkardan kırmızı kart vererek oyun dısında kalıyor.Bu karttan sonra takım biraz daha rahat oynamaya baslıyor.
64.dk.'da g.birliği atağını kesen F.bahçe ile alex carlos'un önüne bırakıyor ve carlos uzun bir top atıyor guiza ya ve klasını konuşturup güzel bir vuruşla golünü atıyor okçu sonunda şeytanın bacağını kırıyor ve ligdeki ilk oku'nu atıyor tabi burada carlos'un ince pasını unutmamak lazım.
Artık iyice rahatlıyoruz ve oyun artık bizim istediğimiz şekilde





Artık maç bu şekilde bitti diye beklerken yine usta ayak Alex de Souza sahneye çıkıyor ve çok güzel bir orta ile ön direkde Kazım'a golünü attırıyor.





Maçın sonunda 3-0 fenerbahçe kazanıyor ve haftaya sivas deplasmanında ve ardından d.kiev maçlarında bundan daha iyi maçlar çıkarmasını istiyoruz.

Hiç yorum yok: